Cercar en aquest blog

dijous, 24 de novembre del 2011

DESERT DEL SÀHARA (TUNISIA)




MARXEM AL SÀHARA DEL 4 AL 9 DE
DESEMBRE
. PONT DE LA
CONSTITUCIÓ


PROGRAMA DE VIATGE:


DIA 4. VOL BCN-TUNIS. Volem fins a Tunis i d'allà anem a Tozeur per carretera i ens instal·lem en un hotel cèntric, entre la zona turística la ciutat antiga.


DIA 5. TOUR. Pel matí ens passa a buscar el jeep 4x4 i comencem el tour en direcció a Nefta, anem fins a la frontera d’Argèlia i voregem el Chott el-Jerid fins a Douz, visitem el mercat i entrem al desert per dinar. Continuem el camí fins al campament de Ksar Rhilane, dormirem en un campament endinsat en el desert en tendes berbers per a 4-5 persones. A la nit ens apartarem del campament per fer una barbacoa a les dunes i observar les estrelles.


DIA 6. TOUR. Ens despertem i anem cap a Ksar Rhilane per agafar els camells i començar la expedició per les dunes. Dia sencer al desert acompanyats dels guies que ens ajudaran amb el menjar i les tendes. Acampem per lliure amb tendes iglú, nit al desert.


DIA 7. TOUR. Pel matí tornem cap al campament de Ksar Rhilane per deixar els camells i agafar el jeep per continuar cap a Matmata on visitarem les cases troglodites soterrades. De tornada a Tozeur passarem per mig del llac de sal Chott el-Jerid per gaudir de les seves tonalitats blaves. Dormim en hotel.


DIA 8. TOZEUR. Passem el dia la ciutat oasis de Tozeur on podrem visitar la medina i el gran palmeral. Al vespre marxem en tren cap a Tunis per agafar el vol a Barcelona l'endemà al matí.


DIA 9. VOL DE TORNADA. De bon matí agafem vol directe a Barcelona on hi arribem a mig matí.


Propera sortida a Tunisa: Del 22 al 27 Gener 2.012 (+ INFORMACIÓ)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada