Cercar en aquest blog

dimarts, 29 de novembre del 2011

TROBADA-SOPAR PREPARACIÓ VIATGE AL SÀHARA


Les trobades abans de l'inici d'un viatge son aquells moments especials en els que juntem la il·lusió de tots per, amb l'excusa de la preparació, començar l'aventura... Ja no podem esperar més!!! Marxem d'aquí a cinc dies!!!


"Moments difícils, entorn d'incertesa, dies complicats,... La perspectiva d'un viatge amb el Pep i amb bons amics dona llum, aporta pau i genera il·lusió, molta il·lusió!! Avui al Sivins hem fet la prèvia del viatge, gran entorn i, minut a minut, explicació rera explicació, les ganes inicials s'estan transformant en gran expectació. Ens ho passarem bé, molt bé. Segur!!!"

Albert.


"Dimarts. Queden cinc dies i les expectatives del viatge son grans. Un soparet amb els companys fa que el viatge es vegi més aprop. Seran sis dies per conèixer un lloc nou i viure aventures; com sempre fa pinta que tot està preparat però amb Viatges Acompanyats a cada moment hi pot haver una sorpresa que fa que el viatge doni una volta i es converteixi en una aventura per recordar... ja és el tercer i diuen que no hi ha tres sense quatre, oi? On serà el proper?"

Jordi.


"Amb un bon vi. Amb una bona pilota amb cigrons i calamars arrebossats, fem camí entusiasmats amb el viatge del Sàhara en la ment. Un brindis avui que serveix per demà, per les dunes del desert que ens rebin de bat a bat!!"

Fermí.


"Avui es el dia d'una gran aventura, pinta més que bé, gràcies a tots. gràcies Josep!!"

Susana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada