Cercar en aquest blog

dimecres, 18 de desembre del 2013

CUBA !!!

Hem organitzat una escapada d'una setmana a Cuba!!! Del 17 al 25 de Maig 2014!!

Amb una setmana no tens temps d'aprofundir massa però sí d'empapar-te de l'essència i de l'esperit dels cubans. La gent de Cuba es tan oberta, tenen una necessitat de comunicar i d'escoltar innata, junt amb una conversa rica, profunda i sensible. Tothom s'enamora de Cuba i de la seva gent!! L'altre tret característic és el ritme, porten el ritme al cos i una alegria vital contagiosa, la música a Cuba és la vida i l'alegria la manera de comunicar-se més universal!

Anirem fins a la preciosa La Habana on hi passarem 3 nits. Passejar per La Habana es una experiència sensorial, la calor, el ritme i la música enmig d'una ciutat d'edificis meravellosos mig derruïts, de cotxes d'altres temps que s'aguanten amb la pintura però que funcionen i que son protagonistes d'aquest quadre abstracte que és La Habana. Visitarem la Catedral, passejarem per La Habana Centro i Vieja, pel Malecón, farem mojitos a La Bodeguita del Medio y Daikiris a La Floridita. Si tenim ocasió anirem al Tropicana.


De La Habana sortirem amb cotxe cap a Trinidad, ciutat fantàstica de carrers empedrats i cases colonials, ens hi estarem dues nits, el vespre de Trinidad es molt animat amb la seva Casa de la Música, al costat de la plaza de Armas, en unes escales que es converteixen en platea i bars i la música salsera que no para!!!

De Trinidad anirem fins a la última parada: Viñales. Abans, però, farem una parada a Cienfuegos. Viñales es la zona agrícola de Cuba, la zona de les grans plantacions de tabac. Extensions verdes i muntanyoses. Aquí també farem dues nits i una excursió en cavalls, visitant plantacions i coves. De viñales ja anirem directes cap al aeroport per agafar el vol de tornada.

Es una setmana intensa, molt intensa i de un profund xoc cultural i temporal, un viatge en l'espai i en el temps, i perquè no, en el pensament. Segurament un del últims països comunistes que es poden visitar, on topes amb una realitat que no et deixa indiferent, tot i que nosaltres, Viatges Acompanyats, sempre estem "de pas" d'aquí ens en endurem alguna cosa a dins per sempre més. Així és Cuba!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada