Cercar en aquest blog

divendres, 20 de desembre del 2013

MÈXIC - BELICE - TIKAL

RIVERA MAYA DEL 11 AL 22 DE JULIOL 2014


La Rivera Maia es un dels destins turístics més importants del món, es pot pensar que sobre explotat de punta a punta però no és així. Hi ha diferents maneres de visitar la Rivera Maia i la que jo us proposo crec que és la millor, la més autèntica!!!

Us faig una proposta exòtica que combina les paradisíaques platges caribenyes, amb les seves aigües turqueses i sorres blanques amb les fabuloses ciutats maies i tot el seu mon místic, visitarem també els cenotes on podrem fer inclús immersió de submarinisme al inframón maia. Creuarem la frontera cap a Belice, un petit país anglòfon d'influència jamaicana. De la seva capital marxarem en llanxa fins a Cay Caulker, una illeta meravellosa que et transporta en el temps i on sembla que el temps es para, els seus habitants es mouen al ritme pausat del reagge i amb les bicicletes-chopper. També anirem al interior de la Selva de Belice, en la localitat interior de San Ignacio i d'allà creuarem la frontera amb Guatemala per entrar a la Selva del Petén i descobrir la meravellosa ciutat maia de Tikal.

Un viatge d'aventura, cultura i relax alhora. Visitant 3 països, creant fronteres, movent-nos en transport públic, fent excursions al interior de la selva, anant a dues illes: Isla Mujeres i Cay Caulker al mig del Carib, fent submarinisme o snorkel en els millors llocs, dormint en hotels de cabanes a la platja a Tulum i visitant ciutats maies. Aquesta és una Rivera Maia diferent, no té rés a veure amb el turisme de Resort i d'autobús privat, ens movem i gaudim: Travel & Happiness!!!

Fes una visita al programa i apunta't, és una experiència única!! www.viatgesacompanyats.cat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada