Cercar en aquest blog

dissabte, 28 de desembre del 2013

LA ANTIGUA GUATEMALA

Fa tres setmanes em vaig trencar el braç esquiant, una multi fractura al húmer em va fer perillar el viatge però finalment decideixo tirar endavant. S'ha format un grup molt maco, anem 8 viatgers!!!

Marxar el dia de Sant Esteve, l'endemà de Nadal s'està convertint en una tradició típica de Viatges Acompanyats. Na Rosaura i en Francesc ja es el tercer any que m'acompanyen i es deixen acompanyar i na Joana, el segon!! Així es molt fàcil viatjar, inclús amb un braç trencat!

Marxem ben dora al matí en 2 avions diferents, la Eva, l'Alicia i el Jordi volen directes de Madrid a Guatemala, la Lourdes, Joana, Rosaura, Francesc i jo encara haurem de fer una escala a Panamà. El viatge és llarg i feixuc per la distància i les escales però finalment arribem a Guate i d'allà sortim pitant cap a Antigua.

Ai!! Antugua, Antigua, Antigua!! Però quina ciutat tant bonica!! Ciutat colonial quadriculada amb els seus carrers i avingudes, tots empedrats, esglésies i més esglésies derruïdes per els terratrèmols i el pas del temps, monestirs, catedral, el Parc Central a mode de Plaza de Armas i totes les construccions baixes, colonials, ferros forjats a les finestres, mosaics i bigues de fusta al sostre i els seus meravellosos patis interiors ajardinats, decorats, verds tacats pel color viu de les bugamvilies.

Antigua es una ciutat tranquil·la que es mou a poc a poc, amb calma, però alhora viva amb una intensa activitat comercial i una extensa oferta lúdica, cafès bars i terrasses et donen el descans perfecte mentre en prens una cervesa Gallo ben gelada!






Demà anem al mercat de Chichicastenango i d'allà al Llac Atitlan, un lloc d'una bellesa impactant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada