Cercar en aquest blog

diumenge, 20 d’octubre del 2013

HOI AN (VIETNAM)

Volem directes de Siem Reap (Cambotja) fins a Da Nang (Vietnam), al aeroport ja ens espera el transport que ens porta fins a Hoi An (40 mins), per el camí veiem el creixement turístic de la zona, ple d'hotels resort de grans cadenes internacionals: Es la zona turística de platja de Vietnam... Quins contrastos!!!
Hoi An és una encantadora ciutat al centre de Vietnam, a la costa del Mar de la Xina. Es tracta d'un antic port comercial des d'on es comercialitzava amb la Xina, Japó, Filipines,... formava part de la Ruta de la Seda i actualment les seves cases i carrers guarden característiques d'aquestes influències estrangeres. Tot plegat li dóna un aire portuari, mig romàntic, mig estrambòtic que ho fa molt atractiu. La ciutat antiga està banyada per el riu i les cases son d'un color ocre i decorades amb balcons, flors i fanals. Durant la nit, els fanals s'il·luminen i donen a tota la ribera del riu una vida acolorida i càlida. Sopem en una terrasseta a la fresca, la nit és animada i nosaltres també ho estem!!!

Al matí, el mercat a la vora del riu és ple de color i de vida, fruites i peix fresc i el vaivé de clients i venendors, entre olors, colors i textures. Passem el matí passejant i "comerciant" per el mercat.

Una de les atraccions turístiques de Hoi An és el comerç tèxtil, aquí un es pot fer els vestits que vulgui, amb les tel·les, estampats i formes que vulgui. La Carme i la Cris es firen de valent!!! Sedes, cotons, llins, sabates, roba esportiva (fake i no-fake), etc... Dins la ciutat antiga l'activitat comercial és gran amb artesanies, pintures, gravats, fanalets, el que vulguis!!!




Abans de marxar cap a Hanoi, farem una parada a la platja de Hoi An, el Toni, l'Anna i la Marina aprofiten per fer un bany, jo faré una cervesa!! La platja és animada i el dia ens acompanya!!! Ens encanta Hoi An!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada