Cercar en aquest blog

diumenge, 27 d’octubre de 2013

BRASIL, CARNAVAL 2014, PLATGES I DUNES


CARNAVAL 2014 A NATAL, GALINHOS, SAO MIGUEL DO GOSTOSO I PIPA. DEL 28 DE FEBRER AL 8 DE MARÇ.

El norest de Brasil es caracteritza per el seu magnífic parc de dunes i les extenses platges, de les millors de Brasil.

Us proposo un viatge on disfrutarem dels passeijos en buggy per les dunes, les llacunes naturals, la vida rural dels pobles de l'interior, la tranquil.litat de la península de Galinhos, l'ambient hippy surfero de la animada Sao Miguel de Gostoso, la vida de pescadors de Pitangi i l'animada i cosmopolita Pipa on viurem el Carnaval.


Viatjarem a Natal a el 28 de Febrer, farem un parell de nits a Natal incloent el dia amb buggy pel litoral nord i les dunes de Genipabu, lagoa de Pitangi. Després marxarem amb furgo "per l'ocasió" cap al interior, veurem la vida rural del poble Cearà Mirim i continarem cap al nord a Galinhos, un petit tros de paradis, per arribar-hi hem d'agafar una barca i ens instal.larem en una pousada de somni, l'endemà despres de disfrutar d'una sortida en barca anirem amb buggy per la platja fins a Sao Miguel de Gostoso on ens instal.larem en una altra pousada davant del mar, nit animada a Sao Miguel.

Al migdia següent amb la furgo marxem a dinar a Pitangi, un poble pescador amb molt d'encant i tornem a Natal per fer nit. El dia següent i també amb buggy per la platja anem fins a Pipa, ens allotjarem en unes viles fantàstiques per viure els últims 2 dies de carnaval i disfrutar de les platges i l'ambient de la Eivissa del nord de Brasil!!!Podeu veure el programa del viatge a la web: www.viatgesacompanyats.cat  No tardis a apuntar-te!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada