Cercar en aquest blog

dimarts, 5 de novembre del 2013

DESERT DEL SÀHARA (TUNÍSSIA) DEL 29 DE NOVEMBRE AL 6 DE DESEMBRE

Primers de Desembre és una de les millors èpoques per anar al Sàhara, els dies son clars i calorosos i les nits fredes. Des d'ara fins a primers de Maig és la millor temporada per gaudir del Desert.

Aquesta vegada allargarem el viatge fent 3 nits més a Tunis, la capital. Marxem el divendres 29 a la tarda i ens instal·larem a un hotel cèntric, així podrem anar a visitar l'endemà les runes de Cartago. A diferència de les altres vegades anirem fins a Tozeur en avió. Allà ens esperarà com sempre l'Alí, dormirem al nostre hotel de sempre i farem el nostre tour. Pararem a Douz a veure en Sadok i en Ridha. Amb ells ens endinsarem cap a les dunes amb camells fins a muntar el nostre campament. Com les nits son encara fredes, ens haurem d'abrigar i dormir en haimes, de totes maneres i si algú és prou valent, es pot fer bivac sota els estels. 
L'endemà tornarem cap a Douz i d'allà i amb els 4x4 anirem a Ksar Guilane, un petit oasis-campament perfectament equipat amb haimes amb llits i restaurant, farem la divertida i emocionant sortida amb quads fins a la fortalesa romana per mig de les dunes i dormirem al campament. 




El dia següent tornem a fer ruta amb el 4x4 cap als pobles mil·lenaris (Ksar) fins a Matmata on podrem visitar l'escenari de la casa de Luke Skywalker a Star Wars i les cases troglodites locals. De tornada cap a Tozeur creuarem l'immens llac de sal Chott el Jerid on la posta de sol és meravellosa.


L'endemà ens despertem a Tozeur i podem anar a fer el ritual del bany en un hammam popular, sense turistes, on la gent es renta i saneja, visitarem la preciosa Medina i anirem a veure els Oasis de Muntanya, als Atlas. Al vespre volarem de tornada cap a Tunis.
L'últim dia a Tunis el podem aprofitar per passejar per el centre i visitar el zoco, a la tarda volem de tornada cap a Barcelona on arribarem a la tarda.

Si no heu estat mai al Sàhara no podeu deixar escapar aquesta oportunitat per conèixe'l d'una manera diferent, autèntica, amb gent del país i amb un grup reduït, tot preparat i acompanyats per mi en tot moment!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada