Cercar en aquest blog

dijous, 7 de novembre del 2013

SUD DEL MARROC, TERRA AMAZIC DEL 2 AL 7 DE GENER 2014

Hem programat una nova sortida per la setmana de Reis, del 2 al 7 de Gener. La Mònica, coneixedora experta i apassionada del Marroc ens acompanyarà en una ruta original per el sud del país per conèixer el poble amazic. Aquest poble, de cultura i costums ancestrals, és hospitalari i ens allotjarà en una casa tradicional de terra crua. Dormirem una nit amb ells.






El viatge és curt i intens, podrem conèixer Marràqueix, la seva Medina i mercats. La ruta cap al sud és l'antiga Ruta de les Caravanes del Sàhara, creuant el Gran Atlas fins a Boumalne Dadès, on ens instal·larem en una casa tradicional de terra crua i menjarem de la seva cuina tradicional. L'endemà ens endinsarem cap al desert de dunes on dormirem en haimes i podrem fer una passejada en dromedaris. La nit al desert, a les dunes, és una experiència que tothom ha de viure una vegada. 

El dia següent referem ruta passant per palmerals i dormint en un petit Riad a Ouarzazte, aquí podem provar el hammam per relaxar-nos del viatge.
Ja l'últim dia tornem cap a Marràqueix per agafar el vol de tornada.
És un viatge actiu i intens que ens permetrà fer un tast d'aquesta cultura preciosa, estarem sempre acompanyats per els guies locals i la Mònica i viurem un munt d'experiències enriquidores, una bona manera de començar l'any, no creieu??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada