Cercar en aquest blog

dissabte, 19 d’octubre del 2013

TEMPLES DE ANGKOR (CAMBOTJA)

Enmig de la Selva cambotjana s'hi troba una de les obres fetes per l'home més meravelloses que et pots imaginar. Un conjunt monumental de temples religiosos que ens evoquen la grandesa de l'imperi Khamer, del segle IXdC al segle XV. El seu llegat és d'una bellesa impactant que la força de la naturalesa s'ha proposat millorar amb el pas del temps a la pedra i els arbres menjant-se literalment els temples.



Sortim aviat del hostel amb els tuk tuk, a les taquilles no hi ha massa gent, la frivolitat ens guarda un moment freak al trobar-nos un torero/portada en plena lluna de mel secreta. ;-))






Comencem per Ta Prohm, a mesura que ens hi acostem caminant les cares del grup s'il·luminen per el reflex d'allò tan bell. La Marina em confessa: "És lo més bonic que he vist mai...", és el temple "dels arbres", les arrels dels arbres rebenten les pedres i s'obren camí entre les construccions, tot enmig d'una selva humida que ha anat enfosquin les pedres i donant-li aquell verdet que fan venir respecte per allò que és antic, que es savi.
Encara amb la emoció al cos anem recorrent amb els tuk tuk tot el seguit de Temples, hi estarem 2 dies sencers, cada un ens guarda sorpreses, els passegem i passegem: Ta Keo, Banteay Samré, Phnom Bakheng, la Terrassa dels Elefants, el Bayon, i el majestuós Angkor Wat. El temps ens respecte però en un moment donat, ens cau un xàfec a sobre que quedem molls com gats enmig del divertiment i la pujada d'adrenalina. Són dos dies plens d'emocions i de divertiment, s'hi està bé aquí i les nits de Siem Reap no tenen desperdici, la segona nit acabem tard després d'un recorregut per locals de música en viu, cambotjanes adolescents alcoholitzades i tancament de festa al Temple Bar, un petit antre de perdició!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada