Cercar en aquest blog

dissabte, 15 de novembre del 2014

AUCKLAND - ILLA WAIHEKE (NOVA ZELANDA)

L'artèria rpincipal de Auckland és Queen Street. S'hi arriba en bus des del aeroport en 35-40 minuts. Allà hi tenim el nostre alberg, que és al centre de la ciutat i ocupa 8 plantes amb tots els serveis.
A la vora de l'alberg hi ha la Sky Tower, una torre de comunicacions preciosa que dibuixa l'skyline de la ciutat. S'hi pot pujar al mirador, al restaurant o a tirar-se des de dalt al buid lligat a dos cables.
El Queen Street et porta fins al port i a tota la ciutat nova que ha crescut al voltant dels molls i que son uns barris residencials preciosos a tocar de l'aigüa.
Des del port surten els vaixells que et porten a les illes de davant del port, al Pacífic. Escollim la illa de Waiheke, la més gran i avui preferida per els habitants de Auckland. Una illa preciosa, verda i rocosa amb aigües esmeralda i platges de sorra. El poble és avui un lloc tranquil per passejar, comprar o menjar en restaurants delicats en un ambient vacacional i relaxat.
Fem un trekking a la illa de 3 hores que surt del poble de Onetangi per la costa. Passem per vinyes i per escarpades roques, amb aigües tranquil.les a banda i banda, per platges llargues desertes i diverses bahies. Acabem a Cable Bay on agafem una dressera fins al moll del ferry per tornar cap a Auckland. 
A Auckland anem a sopar musclus al Pub belga i ho reguem amb unes pintes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada