Cercar en aquest blog

dimarts, 25 de novembre del 2014

MILFORD SOUND (NOVA ZELANDA)

Un dels llocs més bonics del món!!! Difícil d'accedir, només per la carretera 96 que surt de Te Anau i que tota ella és un aparador natural. Muntanyes i més muntanyes rajant d'aigua, desenes, centenars de cascades cauen de les altes parets de pedra, es creua el tunel de Humer, fosc, humit, estret i surts a la bassant de Milford Sound. Grans parets de pedra et dónen la benvinguda, vas baixant per la carretera fins arribar al aparcament del moll i del cafe The Blue Duck. 
Els vaixells surten del moll per fer creuers turístics per el fiord. Els creuers ténen una durada de 1:45 minuts i costen uns 50-55€. Ben gastats! El fiord és preciós, enmig d'altes parets que véssen d'aigua creant cascades que cauen al fiord, el vaixell fa tot el recorregut fins a mar obert i torna. S'acosta a les parets per poder veure alguna foca i es coloca sota les cascades per remullar tothom qui sigui a la coberta. Algun cim té alçada de 1600 mts i tot és espectacular. 
La tercera vegada que vinc, el temps no ens acompanya que tindria que ser en aquesta època. Ahir teniem que arribar però la pluja, vent i allaus van fer tallar la carretera. Vàrem fer nit a Te Anau i aquest matí a primera hora han obert els accessos i hem pogut pujar. El temps ha sigut plujós i boira, malgrat això el creuer ens ha fet xalar de valent. Ens hem instal.lat al Milford Lodge que és un indret privilegiat i la tarda ens saluda amb una obertura del día completa i un sol radiant!!! El temps a Nova Zelanda canvia de forma constant, imprevisible. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada