Cercar en aquest blog

dijous, 20 de novembre del 2014

DE WELLINGTON A KAIKOURA I ARTHUR'S PASS (NOVA ZELANDA)

Per anar a la Illa Sud agafem el ferry de Interislander que surt de Wellington fins a Picton. El dia es presenta gris, plujós i amb molt de vent. Hi ha dubtes de si sortirem o no. Agafa significat el nom de com es coneix Wellington, la Windy Welly. Sortim amb un mínim retràs i creuem el estret de Marlborought fins entrar als fiords de la illa sud. Aquest pas és increiblement bonic. Ha sortit el sol i ara el dia és radiant. Tothom surt a coberta per veure l'espectacle de la naturalesa; el mar entre les muntanyes i les aigües blaves ara calmades en contrast de tots els colors del verd.

De Picton anem directes cap a Kaikoura, a la costa est. La carretera de seguida corre paralel.la a la costa. Parem a un café preciós a fer una mossegada i continuem per la costa fent parades per veure les foques sobre les roques i a les platges. Kaikoura és una població petita i tranquil.la amb una llarga platja. La llum aquí és clara i el cel blau intens. Fa vent i això ens amenaça a no poder sortir demà en vaixell a divisar les balenes. Aquesta és la principal atracció de Kaikoura. Al matí ens donen la temuda noticia que no surten els vaixells així que al mal temps bona cara i encarem la carretera cap al pas d'Artur. 

Aquesta carretera creua la illa de est a oest, és escarpada i amb uns paissatges preciosos. Muntanyes de color groc ens acompanyen i el paissatge va canviant cap a alta muntanya amb cims nevats i algunes formacions rocoses. Finalment arribem a Arthur's Pass. Aquí fem el trekking Bealey Spur Track. Des de dalt les vistes son increibles, l'esforç a valgut la pena. 

Abans de marxar al matí cap a la glacera de Franz Josef encara tenim temps de fer una nova caminadeta per veure la cascada de Devil's Waterfall. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada