Cercar en aquest blog

diumenge, 16 de novembre del 2014

TONGARIRO NATIONAL PARK (NOVA ZELANDA)

Tenim la intenció de fer el Tongariro Alpine Crossing, la millor caminada de 1 dia de Nova Zelanda i una de les millors del món. Arribem a National Park sota la pluja i el fred, comencem a trobar neu a peu de carretera. Les muntanyes estan nevades i completament tapades per la boira. Fa un fred que pela! Al alberg ens diuen que impossible fer el Alpine Crossing l'endemà així que canviem plans i farem el trekking als Tama Lakes que és una caminada de 5-6 hores fins als llacs Tama sortint des de Whakapapa village. 

Al matí es comença a obrir el cel i ens apareixen les muntanyes, primer el con perfecte del Ngauruhoe i el Tongariro i després el Ruapehu. Veure-les totes nevades és preciós. 

Comencem el trekking creuant boscos que semblen encantats i creuant clars entre boscos, tot nevat. Arribem a la cascada Taranaki i continuem amunt. Anem trobant altres excursionistes que fan la mateixa ruta, altres que van cap a huts per fer caminates de 2 o 3 dies. A estones, moltes, anem ben sols enmig del paissatge extens, nevat. Amb un cel blau intens i sempre amb els volcants que ens envolten. Finalment arribem al Lower Tama Lake on dinem els entrepans que portem preparats, plàtans i galetes. El cel sembla que amenaça altra vegada, cauen algunes volves de neu i girem cua per retornar. 
Al cap de més de 5 hores hem retornat a Whakapapa. El trekking és preciós i nevat encara més. Cansats i amb els peus molls tornem cap al alberg de National Park, descansem, sopem i demà anem cap a Wellington! Grandíssima experiència!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada